TAMPLARIE ALUMINIU

TAMPLARIE ALUMINIU

Profile din aluminiu cu bariera termica CORTIZO:

Sistem COR 70 batant – Sistem de ferestre batante cu grosimea de 70mm, a cărui capacitate de izolare mărită este posibilă datorită perfectei îmbinări și al designului profilelor din aluminiu, al barelor tubulare din poliamidă de 35mm, garniturilor de etanșeitate tubulare E.P.D.M. și a unui sistem de spumă din poliolefină fixată perimetral în canalul de fixare al sticlei.

Sistem ușă Millennium Plus – Sistem de uși de intrare coplanare batante de 70 mm cu barieră termică pentru localuri comerciale și clădiri cu trafic intens. Coeficientul scăzut de transfer termic de doar 2,5 W/m2K împreună cu posibilitatea unui pachet de sticlă de 54 mm îi conferă maxime performanțe termice și acustice. Posibilitatea folosirii balamalelor de mare rezistență capabile să suporte până la 220 kg pe foaie sau a balamalelor ascunse cu o greutate maximă de 120 kg pe foaie.

Sistem COR 4200 glisant – Sistem glisant cu barieră termică, versatil, cu toc perimetral și cu posibilitatea folosirii foilor cap la cap sau perimetrale ce prezintă opțiunea utilizării foilor cu estetică rotunjită sau dreaptă. Pentru versiunea de foi cap la cap drepte există și varianta de sistem COR 4200 GALANDAGE, proiectată pentru a realiza o deschidere integrală prin faptul că foile glisează în totalitate în interiorul peretelui. Se obține astfel o suprafață de deschidere de 100%.

Sistem COR  80 – Cu o adancime a tocului de 80 mm, sistemul COR 80 Industrial cu bariera termica raspunde exigentelor climatice cele mai severe, aportand un grad excelent de eficienta energetica datorita valorii minime de transfer termic al ferestrei (Uw), care poate atinge 0.8 W/m²K.
Extinsa capacitate de vitrare de pana la 65 mm, permite folosirea unei sticle eficiente din punct de vedere energetic, iar prezenta unor grosimi mari si a dublei camere ii confera excelente caracteristici termice si acustice (pana la 46 dB protectie la zgomot), care se exprima printr-o maxima eficienta energetica si un confort desavarsit la interior.

Sistem COR 4600 – Noul sistem prezinta o izolare termica foarte mare a gamei complete de culisante cu imbatabile de transmitere(Uw), care incep de la 0.9(W/m2K). Aceasta eficienta energetica este posibila datorita perfectei imbinari a zonei de ruptura termica cu poliamide de 35 si 24 mm, a profilelor.

Profile din aluminiu cu bariera termica ALUMIL:

Sistem M11500 batant –  M11500 este un sistem complet de tâmplărie batantă, destinat realizării de ferestre și uși cu rupere de punte termică și o eficiență energetică ridicată. Gamă largă de profile cu aspect drept, rotunjit, teșit și clasic.
Posibilitatea realizării ferestrelor cu cercevea ascunsă.
Posibilitatea montării atât a feroneriei de 11 mm pentru camera europeană cât și a feroneriei de 16 mm obținând un grad ridicat de protecție antiefracție (Wk3).

Sistem S350 glisant – S350 este un sistem cu barieră termică care prezintă o nouă abordare în categoria sistemelor glisante, îndeplinind caracteristicile date de tendințele arhitecturale moderne (aspect drept al profilelor), reprezentând sistemul ideal de tâmplărie glisantă pentru cladiriile noi, moderne și cel mai recomandat în cazul înlocuirii tâmplăriei vechi.

Sistem S560 liftant-glisant – S560 este un sistem robust, de tipul liftant-glisant, care oferă un nivel ridicat de izolare termică și flexibilitate în realizarea tipologiilor specifice, fiind un sistem potrivit pentru realizarea de deschideri mari. S560 se evidentiaza prin flexibilitate, asigurând executarea tipologiilor de dimensiuni mici, medii sau foarte mari. Sistemul permite executarea tâmplăriei în conditii de maximă calitate datorită profilelor deosebit de rigide și a sitemului interiorde conectare a acestora.

Profile din aluminiu cu bariera termica CORTIZO:

Sistem COR 2300 batant – Sistem de ferestre batante cu grosimea de 40 mm fără barieră termică cu posibilitate de utilizare cercevele și baghete drepte sau rotunjite. Dimensiuni maxime: lățime 1600 mm, înălțime 2400 mm Fereastră 1 canat oscilobatant. Greutate maximă/canat : 120 kg.

Sistem COR 2000 glisant – Sistem fără barieră termică de glisantă perimetrală cu opțiunea de foi drepte, teșite și rotunjite.

Secțiuni tocuri:
– 40 mm pentru 1 cale de rulare;
– 40,45, 60 mm pentru 2 căi de rulare;
– 80, 106 și 126 mm pentru 3 căi de rulare.

Opțiuni

photo30

Diferite tipuri de deschideri interioare: batanta, oscilobatanta, oscilanta;

Pachete de sticla duble sau triple, cu bagheta din aluminiu sau WarmEdge; posibilitate de combinare a diferitelor tipuri de sticla in acelasi pachet (sticla cu emisivitate scazuta Low-E, laminata, antiefractie, cu control solar, sticla decorativa, etc.),

Gama variata de finisaje (lucios, mat, texturat) pentru vopsiri in culori RAL sau imitatie lemn, anodizat, in functie de nevoile de amenajare si stilul fiecaruia;

Profile accesorii pentru renovari (clipsuri renovare, corniere, pervaze, etc.);

Servicii:

Consultanta tehnica de specialitate:

Datorita vastei noastre experiente, putem oferi consultanta atat in ceea ce priveste gasirea celor mai bune solutii tehnice si constructive, cat si in alegerea celor mai potrivite accesorii. In acest sens benefciarii nostri pot obtine oferta de pret pentru orice tip de tamplarie in maxim 24 ore. La cerere unul din colegii nostri se poate deplasa la obiectivul respective pentru a executa masuratorile si a stabili impreuna cu beneficiarul toate detaliile tehnice si arhitecturale in vederea obtinerii rezultatelor scontate. In cazul in care in urma masuratorilor se constata necesitatea executarii unor elemente metalice de sustinere pentru tamplarie, putem gasi solutii in acest sens astfel incat beneficiarul sa se bucure de faptul ca poate obtine un produs calitativ complet.

Executie si montaj:

Pentru usi si ferestre din PVC, plase impotriva insectelor, rolete aplicate sau suprapuse;

Service si intretinere:

Clientilor nostri, le oferim service si intretinere post-vanzare pentru orice fel de lucrari de tamplarie PVC si aluminiu, geam termopan si alte accesorii.

Servicii in antrepriza:

Preluam si realizam comenzi pe baza de parteneriat, pentru firme in cautare de subcontractori.

Beneficii / Avantaje:

Durabilitate

Izolare eficienta

Siguranta

Montaj profesional

Raport calitate / pret

Pret / procedura: pentru oferta de pret, va rugam trimiteti solicitarea dvs. la e-mail … prezentand cat mai multe detalii despre lucrarea dvs. (dimensiuni, tip profil, culoare, pachet sticla…), iar un specialist din echipa noastra va va raspunde cu promptitudine.

Oferim produse moderne și eficiente pentru o casă perfectă.