PLACARI FATADE

PLACARI FATADE

Pentru un look cât mai atractiv pentru casa sau cladirea dvs. optati pentru fatade ventilate, realizate cu materiale de ultimă generație. Cele mai multe sunt materiale compozite, estetice, rezistente, impermeabile, care conferă o imagine modernă și stilată. Avantajul major al unei asemenea fatade rezulta din inglobarea de materiale usoare care nu solicita structura de rezistenta a cladirii, sunt durabile si usor de intretinut.

Exista diverse variante de realizarea a unei fatade ventilate,noi va propunem placarile cu Alucobond, placi Trespa si placi ceramice.

Alucobondul se prezintă sub forma unui panou format din două folii din aluminiu de 1 mm unite de un strat dens de polietilenă ce îi ofera o elasticitate și rezistentă crescută. Este un material care poate fi modelat cu mare ușurintă și de aceea putem realiza lucrări cu grad înalt de modulabilitate. In esenta materialul consta intr-un panel compozit realizat din doua straturi exterioare de aluminiu cu grosime standard de 0,5 mm unite printr-un miez de polietilena de inalta densitate. Grosimea sandwich-ului rezultat poate fi de 3,4 sau 6 milimetri, in functie de necesitatile specifice. Produsul finit – caseta – se obtine prin prelucrarea tridimensionala a foilor de bond si se imbina pe fatada intr-un caroiaj particular definit prin proiectul de arhitectura.

TRESPA este un placaj plin realizat din rasini termorezistente armate omogen cu fibre din lemn, fabricat in conditii de presiune si temperatura inalte. Printr-o tehnologie avansata se obtin suprafetele decorative integrate in placaj si inalt protejate. Este utilizat pentru placarea fatadelor, intradosurilor, balcoanelor, aticelor;

Sistemul de fatada ceramica ventilata consta in montarea uscata pe o substructura fixata pe fatada cladirilor, a profilelor speciale de montaj din aluminiu care formeaza structura portanta. Spatiul intermediar va asigura o excelenta izolatie la interior, economisind astfel agentul termic pe timp de iarna sau sistemul de ventilatie pe timp de vara.

PLACARI FATADE CU ALUCOBOND – Pentru obtinerea unor efecte arhitecturale inedite, placile de Alucobond reprezinta solutia ideala. Acestea se folosesc atat pentru placarile de interior, cat si pentru cele de exterior, posibilitatile de dispunere si design fiind extrem de numeroase. Acestea sunt alcatuite din doua placi de aluminiu de 1 mm unite de un strat dens polietilena. Suprafata suport compatibila cu aceste placi este betonul sau zidaria si pot fi aplicate pe o structura din aluminiu atat pe cladirile noi, cat si pe cele mai vechi.

Pe langa functionalitate si aspect deosebit, aceste placi sunt realizate din materiale care nu dauneaza mediului sau oamenilor. Este un produs ecologic si reciclabil in totalitate. Placile prezinta caracteristici hidroizolante deosebite, avand in vedere fixarea placilor etans, fara ca umezeala sa mai poata patrunde intre acestea. Si desigur, nu putem omite rezistenta in timp si intretinerea facila, datorate proceselor tehnologice de fabricare avansate si materialelor de foarte buna calitate.

Opțiuni

photo30

Design modern

Sunt usor de procesat (frezare, roluire, indoire etc)

Montaj facil

Asigura o planeitate fara imperfectiuni

Sunt rigide si pot fi montate in casete de mari dimensiuni

Rezista la uzura, radiatii UV si intemperii

Gama larga de culori

Grad ridicat de flexibilitate

Servicii:

Consultanta tehnica de specialitate:

Datorita vastei noastre experiente, putem oferi consultanta atat in ceea ce priveste gasirea celor mai bune solutii tehnice si constructive, cat si in alegerea celor mai potrivite accesorii. In acest sens benefciarii nostri pot obtine oferta de pret pentru orice tip de tamplarie in maxim 24 ore. La cerere unul din colegii nostri se poate deplasa la obiectivul respective pentru a executa masuratorile si a stabili impreuna cu beneficiarul toate detaliile tehnice si arhitecturale in vederea obtinerii rezultatelor scontate. In cazul in care in urma masuratorilor se constata necesitatea executarii unor elemente metalice de sustinere pentru tamplarie, putem gasi solutii in acest sens astfel incat beneficiarul sa se bucure de faptul ca poate obtine un produs calitativ complet.

Executie si montaj:

Pentru usi si ferestre din PVC, plase impotriva insectelor, rolete aplicate sau suprapuse;

Service si intretinere:

Clientilor nostri, le oferim service si intretinere post-vanzare pentru orice fel de lucrari de tamplarie PVC si aluminiu, geam termopan si alte accesorii.

Servicii in antrepriza:

Preluam si realizam comenzi pe baza de parteneriat, pentru firme in cautare de subcontractori.

Beneficii / Avantaje:

ALUCOBOND: – aspect modern si impresionant

usurinta in prelucrare materialul putand fi debitat, curbat si indoit pentru a obtine forma si dimensiunea dorita.

rigiditate mare pe unitatea de suprafata in conditiile unei greutati extrem de reduse

rezistenta sporita la agresiunea factorilor de mediu (ploi, radiatii ultraviolete, noxe)

se intretine usor, nepermitand impuritatilor sa se impregeneze in material

este realizabil intr-o paleta coloristica vasta

estetica si proprietatile fizice raman neschimbate in timp.

TRESPA: – Proprietațile acestui material sunt comparate cu ale lemnului de esentă tare dar fară a fi afectat de umezeală, mucegai sau putrezire.

Densitatea miezului conferă placilor de Trespa o elasticitate și o rezistentă la smulgere deosebite, asigurând astfel o durabilitate mare în timp. Este extrem de rezistent la intemperii.

rezistenta crescuta la factorii climatici si mai ales la radiatiile UV, la variatiile de temperatura, la ploile acide sau cu grindina,

rezistenta mecanica la smulgere si la impact

mentinerea stabilitatii dimensionale pe timp indelungat in caz de incendiu.

Fatadele ventilate realizate din placi ceramice nu necesita intretinere, sunt economice, ecologice, incombustibile, rezistente la apa inclusiv apa sarata, au culori stabile, ofera mari posibilitati de modulizare si conceptie.

Pret / procedura: pentru oferta de pret, va rugam trimiteti solicitarea dvs. la e-mail … prezentand cat mai multe detalii despre lucrarea dvs. (dimensiuni, tip profil, culoare, pachet sticla…), iar un specialist din echipa noastra va va raspunde cu promptitudine.

Oferim produse moderne și eficiente pentru o casă perfectă.