Despre noi

Cine suntem noi?

Compania MEDIATER BPA se ocupă cu producerea, vânzarea și montarea ferestrelor din PVC și aluminiu, a ușilor glisante, pereti cortina, luminatoare de verande, sisteme de balustrade, compartimentări din sticlă, placări fațade și structuri metalice la cele mai avantajoase preturi. Activăm pe piată din 2004 și în tot acest timp suntem în contact direct cu cei mai buni furnizori de materie primă din Europa(Profine, Cortizo, Alumil, SaintGobain, Guardian, etc…).

Calitate superioară, standarde europene, design exclusivist, servicii decente, specialiști înalt calificati și abordare individuală pentru orice client – este cheia succesului companiei noastre.

De-a lungul activitătii, ne-am dezvoltat capacităti de productie la cele mai exigente standarde moderne. Misiunea noastră este de a oferi clientilor un standard de viată mai bun și o valoare mai mare a casei în care locuiesc.

Fie că vorbim de ferestre, rolete, jaluzele, plase sau orice tip de porti, realizate din solutii marca Mediater BPA reprezintă o investitie sigură în calitate.

BENEFICIILE MEDIATER BPA

Calitate impecabilă

Oferim clienţilor noştri soluţii complete care să corespundă celor mai înalte standarde de calitate şi funcţionalitate.

Timp definit de executie

Pretuim timpul fiecărui client, executarea comenzii este realizată în termenii stabiliti în contract.

Design Personalizat

Ideea clientului trebuie să corespundă nevoilor acestuia, mereu să combinăm dorintele clientilor cu functionalitatea.

Materiale ecologice

Produsele noastre sunt fabricate din materiale ecologice, prietenoase cu mediul înconjurător, oferim produse eco.

Oferim produse moderne și eficiente pentru o casă perfectă.